Tjänster

VÅRA

Tjänster

Nybyggnation

Är det dags att bygga ett nytt hus? Vi bygger såväl hus utav lösvirke som monteringsfärdiga hus. Vi är anpassningsbara och flexibla. Vi är det lokala och personliga valet som finns med dig genom hela processen. Vi har duktiga samarbetspartners för att kunna erbjuda en helheltslösning. Vi har även nära kontakt med en arkitektbyrå för färdiga ritningar.

Renoveringar

Letar du efter någon som har möjlighet att hjälpa dig med en renovering i Vetlanda? Då har du hittat till helt rätt företag! Sedan vi startade vår verksamhet har vi på Byggnadsfirma S. Alvarsson AB hjälpt många kunder med alla typer av renoveringar.

Finsnickeri

Vi arbetar med alla förekommande uppdrag inom finsnickeri. Vi skapar såväl platsbyggda kök samt garderober, fönsterbrädor, trappor, räcken och andra specialuppdrag. Vi brinner för att skapa det lilla extra. Välkommen med din förfrågan så hjälper vi er gärna.

Badrum

Är det dags att renovera badrummet? Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom våtrum. Vi tar sig an renovering av ert badrum som en totalentreprenör, det vill säga att vi river allt och bygger upp från grunden enligt alla gällande branschregler. För att vi ska kunna hålla våra garantier och ta fullt ansvar från början till
slut, så tar vi endast dessa uppdrag.

Kök

Huset hjärta brukar det kallas, köket. Vi hjälper dig med montering och renovering av ditt kök. Att göra om ett kök kräver många olika hantverkare. Vi samordnar hela processen och tar ansvar att det blir som ni önskar, samtidigt som det blir en säker installation.

Altan & Uterum

Ska du bygga en ny altan? Vi hjälper er vid byggnation av altan eller uterum i Vetlanda med omnejd. Uterum med stor altan, ny våning eller kanske utbyggnad? Det finns inga begränsningar för vad vi på Byggnadsfirma S. Alvarsson AB kan göra. Kom med din dröm till oss

VÅRA

PARTNERS